Кубрат Пулев се мъчи да възроди любовната връзка с дългогодишната си

...
Кубрат Пулев се мъчи да възроди любовната връзка с дългогодишната си
Коментари Харесай

Върна ли се Кобрата при Андреа

Кубрат Пулев се мъчи да възроди любовната връзка с дългогодишната си възлюбена Андреа, гласят последните злословия. Кобрата е посочил вратата на досегашната си загадка любовница Розали Петрова. Именно с нея Пулев бил заловен в невярност от певицата, а аферата довела до разрива в връзките им.  

Твърди се, че самият Пулев въобще не гледал на раздялата като финален завършек на връзката с Андреа и бил уверен, че рано или късно още веднъж ще бъдат дружно. Боксьорът разправял на свои близки, че просто дал време на русокоската да пристигна на себе си около огромните драми, които изживя.

Всичко почнало около шумния скандал с цицорестата кореспондентка Джени Суши. Тогава Андреа първа поддържа обвинявания в полов тормоз Пулев. Само че малко по-късно го хванала в спекулация с по-младата красавица Розали Петрова. Андреа не могла да понесе това изменничество и оттова почнал разривът във връзката им, написа  „ Уикенд “.

За неволя оттова тя отключила психологичен проблем, а хормонални отклонения напълно влошили здравето ѝ. Твърди се, че след раздялата с Кубрат се е тъпкала с успокоителни. Затова боксьорът просто решил да остави Андреа на мира, с цел да може с времето да се успокои и да премисли нещата.

Този ход на Кобрата се оказа правилен. След месеци на разлъка двамата още веднъж стоплиха връзките си. За доближаването им се разбра от рекламата на водка, която снимаха дружно. След това пък с леки недомлъвки Андреа си призна в ефирен ефир, че няма по какъв начин ей по този начин да зареже човек, с който е претърпяла една трета от живота си. И после  отлетя с него за Лондон. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР